Spartacus: Gods of the arenaSom jag skrivit tidigare så får Spartacus: Blood and sand en prequel.

Här kommer mer info:
 
Äntligen har en svensk kanal köpt in serien "Spartacus: Blood and sand" och det är Tv6 som kommer att visa serien. Men trots att serien inte haft premiär i Sverige så är vi många som ivrigt väntar på säsong 2.

Säsong 2 har varit hotad då Andy Whitfield som spelar Spartacus fått diagnosen Non-Hodgkins lymfom ( http://sv.wikipedia.org/wiki/Non-Hodgkins_lymfom ), men nu visar det sig att Whitfield har svarat väl på behandlingen och Tv-bolaget Starz kan nu bekräfta att Whitfeild kommer att vara med i två avsnitt av sex i den prequelserie som kommer att heta "Spartacus: Gods of the arena". Denna serie har premiär i USA i januari 2011 och tar alltså död på ryktena att man tänkte re-casta rollen som Spartacus.

"Spartacus: Gods of the arena" kommer att fokusera på hur Batiatus blev den han här, och vi kommer att möta fler av de karaktärer som även figurerar i "Blood and sand".

"Spartacus: Blood and sand" kommer att fortsätta när Whitfeild är tillräckligt återställd bekräftar Starz men undertiden får vi alltså nöja oss med "Spartacus: Gods of the arena"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0