Nya serier att följa i höstmörkret:


*$#*! My Dad Says (2010)
:


Är världens första tv-serie som bygger på ett twitter-flöde som senare blev en bok och nu alltså har premiär som tv-serie den 23/9 i USA. Serien handling kretsar kring en far samt hans yngsta son som, efter problem att betala sin hyra, blir tvungen att flytta hem till sin far. Det finns en hake sonen måste följa husets regler.

I rollen som pappan ser vi William Shatner (Star Trek) och i rollen som sonen Henry ser vi Jonathan Sadowski (Friday the 13th 2010, Springbreak Breakdown).


Serien kommer att sändas på CBS.Boardwalk Empire (2010):


Är HBOs nya serie som utspelar sig i Atlantic City under 1920-talet då all spritförsäljning samt produktion var förbjuden. Serien kretsar kring Nucky Thompson som är en korrupt politiker som ägnar sig åt spritsmuggling för att tjäna stora pengar och rör sig bland ökända personer som t.ex. Al Capone. Men med stora illegala affärer är problemen alltid runt hörnen, och där finner vi bl.a. FBI samt vänner man inte vet om man kan lita på.


I huvudrollen ser vi Steve Buscemi och pilotavsnittet är regisserat av ingen mindre än Martin Scorsese som även förväntas vara en av de kreativa krafterna som skall fortsätta arbetet med serien.


Serien kommer att sändas på HBO. Premiär den 19/9.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0